Termostat Grohe Grohtherm 800 – dokonalá kontrola teploty vody s termostatickou baterií chrom 34566001


Grohe Grohtherm 800

Vlastnosti

  • Termostatická baterie umožňuje dokonalou kontrolu teploty vody
  • Chromové provedení se hodí do každé koupelny
  • Set obsahuje termostatickou baterii a sprchový set pro jednoduchou instalaci

Popis produktu

Termostat Grohe Grohtherm 800 je ideální volbou pro ty, kteří chtějí mít dokonalou kontrolu teploty vody. Díky termostatické baterii se voda udržuje na stálé teplotě, což zajišťuje pohodlné sprchování bez nebezpečí popálení. Chromové provedení se hodí do každé moderní koupelny.

Set obsahuje termostatickou baterii a sprchový set, což znamená, že stačí pouze jednoduchá instalace a můžete se ihned těšit na pohodlné sprchování bez obav z nekontrolovatelné teploty vody.

Termostat Grohe Grohtherm 800 je vyroben z kvalitních materiálů a díky svému jednoduchému designu se hodí do každé koupelny. Navíc je tento produkt velmi odolný proti korozi a téměř bezúdržbový.

Technické parametry

Typ: termostatická nástěnná sprchová baterie

Provedení: chromové

Kompletní set obsahuje: termostatickou baterii a sprchový set

Kód produktu: 34566001

Závěr

Termostat Grohe Grohtherm 800 je ideální volbou pro ty, kteří chtějí mít dokonalou kontrolu teploty vody. Tento produkt je navržen s ohledem na Vaše pohodlí a bezpečnost. Pokud tedy hledáte termostatickou baterii, která splní všechny Vaše požadavky, je Grohe Grohtherm 800 tou správnou volbou. Pokud Vás tento produkt zaujal, můžete si jej zakoupit na Codina.cz.