Dřezová baterie Grohe Concetto New s otočným raménkem v chromovém provedení (31128001)


Je třeba si uvědomit, že dřez je místem v kuchyni, kde trávíme mnoho času. Abychom ho co nejvíce využili a udělali si z něj pohodlné a efektivní místo pro své každodenní činnosti, je třeba nerozhodovat se pouze podle vzhledu, ale také podle funkčnosti a praktičnosti. může být pro Vás ideální volbou, a to nejen díky svému vzhledu, ale také díky mnoha dalším vlastnostem, které se o ní dozvíte v tomto článku.

Designové provedení

je navržena v oblém designu, který působí velmi moderně a nadčasově zároveň. Tato baterie líbivým a elegantním způsobem doplní Váš dřez a celkový styl kuchyně. V chromovém provedení se hodí k jakémukoliv interiéru.

Funkčnost baterie

Jedná se o pákovou stojánkovou dřezovou baterii s otočným ramínkem, která umožňuje jednoduché ovládání proudu vody. Díky otočnému ramínku můžete baterii pohodlně a prakticky přizpůsobit Vašim potřebám a při mytí nádobí tak získat více prostoru. Baterie umožňuje plynulé ovládání vody s minimálním úsilím. Je vybavena funkčními vlastnostmi, které zajistí snadné používání a dlouhodobou spolehlivost. S touto baterií můžete počítat s vysokou kvalitou a s nízkou mírou opotřebení.

Potřebujete kvalitní dřezovou baterii do Vaší kuchyně? Pokud hledáte moderní, funkční a elegantní model, je tato baterie právě pro Vás. Začněte si užívat příjemné mytí nádobí a dejte si na ni kliknutím sem:
Dřezová baterie Grohe Concetto New s otočným ramenkem chrom

Parametry a rozměry

  • Rozměry: 198 x 188 x 128 mm
  • Výška baterie: 19,8 cm
  • Velikost připojení: 3/8″
  • Délka výlevky: 128 mm
  • Maximální průtok vody: 5,7 l/min
  • Hmotnost: 1,79 kg
  • Barva: chrom

Montáž baterie

Montáž baterie je snadná a rychlá. Dodává se s kompletním montážním materiálem a návodem k instalaci. Pomocí standardního nářadí a krok za krokem se můžete s montáží vypořádat sami, nebo můžete využít služeb našich profesionálních pracovníků.

Závěr

Více než jen elegantní design – to nabízí dřezová baterie Grohe Concetto New s otočným raménkem v chromovém provedení (31128001). Přesně takovou baterii, která je snadno ovladatelná, s perfektní funkcionalitou a dokonalým výkonem. Vyznačuje se vysokou kvalitou a zajišťuje snadné ovládání vody s minimálním úsilím. Bude Vám sloužit pro každodenní potřeby ve Vaší kuchyni po mnoho let. Pokud hledáte kvalitní a spolehlivou dřezovou baterii do Vaší kuchyně, zvažte praktický mnohoznačný návrh baterie Grohe Concetto New s otočným ramínkem (31128001).

Grohe Concetto New 31128001